Koopbegeleiding door uw Aankoopmakelaar.

Maak kennis met Wessel Ros

Koopbegeleiding door Wessel Ros gaat verder dan gewone aankoopmakelaar.

Koopbegeleiding

Door jarenlange ervaring heb ik mij ontwikkeld tot een deskundig procesbegeleider bij onroerend goed transacties. Hierdoor ben ik in staat de essentie van een transactie voor u en met u op een rij te zetten. Dat geeft rust en brengt de zaak in het juiste perspectief.
Kansen en bedreigingen komen dan helder in beeld.

U kunt bij mij terecht voor:
• Koopbegeleiding
• Bezwaar op WOZ-beschikking
• Huur & Verhuur

 

koopbegeleiding, aankoopmakelaar, aankoopbegeleiding, Wessel Ros,

Even voorstellen

Als klein ventje weet ik het al: “Makelaar wil ik worden”. Net als pa.

Meteen na de middelbare school ga ik bij mijn vader in dienst. Het eerste jaar op de brommer foto’s maken van de woningen, later samen op kantoor, pa ‘buiten’ en ik in de ‘binnendienst’.

De woningmarkt gaat in de jaren ’80 door een moeilijke periode. Ik ga een paar jaar in de bouw als timmerman aan de slag. Nog steeds heb ik van de toen opgedane ervaring dagelijks profijt. De jaren ‘90 werk ik bij een snel groeiend NVM-makelaarskantoor in het Westland. In 2000 word ik beëdigd als makelaar-taxateur door de arrondissementsrechtbank en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs NVM.

Met veel plezier begeleid ik dagelijks kopers, bij het kopen van een woning. Daarnaast adviseer ik belanghebbenden in het bezwaarproces van de jaarlijkse WOZ-beschikking.
Breed inzetbaar rondom praktische-, technische-,  juridische- en financiële vraagstukken.
Graag tot uw dienst.

“Mijn inzet als Aankoopmakelaar gaat vèrder, gedurende het hele aankoopproces. Vooraf bespreken wij uitgebreid uw wensen en eisen. Tijdens een bezichtiging bekijk ik alle voors en tegens en adviseer bij een mogelijke aankoop. Na aankoop evalueren we de opdracht.”

U vindt ons ook op Funda.

MET KOOPBEGELEIDING MAAK IK WERK VAN DE AANKOOP VAN UW WONING

U wilt natuurlijk geen concessies doen om de woning die u wenst tot uw thuis maken. Ik kan u daarbij helpen.